Dennis Ludovici is een telg uit een roemrijk geslacht uit Scheveningen. Zijn familie onderneemt al jaren op het strand en ook Twins is een vaste waarde in misschien wel de beroemdste badplaats van Nederland. Dankzij al zijn ervaring weet Ludovici als geen ander dat je moet blijven investeren om succes te blijven behouden. “Twins liep al heel goed en we weten ons met verschillende dingen te onderscheiden.

Maar we zagen dat er mogelijkheden lagen om het nog beter te doen.” Het omgekeerde dak, in de vorm van een ‘V’ zal een eyecatcher worden, maar de meest spectaculaire verbetering aan het paviljoen wordt de nieuwe luifel. “Dat is echt een beest van een ding dat zelfs bij windkracht acht nog open kan. En de gasten vinden het heerlijk om buiten te zitten op ons volledig verwarmde terras. Bij de strandbeleving draait het toch om buiten zijn en dat kunnen we nu meer mensen bieden.” De oude luifel krijgt ook een mooie bestemming. “Die komt aan de achterkant van het gebouw. Dat gedeelte kunnen we vrijmaken voor feesten en partijen. Daar is erg veel vraag naar en in het nieuwe paviljoen kunnen we deze groepen een mooie eigen plek bieden met hun eigen luifel om buiten te feesten.”

 

Hoogtepunt van de zomer Een andere grote verandering is de verplaatsing van de keuken van buiten naar binnen. “We verliezen door de komst van de keuken binnen wel wat zitplekken in ons restaurant,” legt Ludovici uit. “Maar daar staan vele voordelen tegenover. Het wordt een open keuken en dat maakt het leuk werken voor ons omdat je veel contact hebt met de gasten. En voor de gasten biedt het weer beleving tijdens hun avondje uit. Daar past trouwens ook de open haard bij die we in de zaak krijgen. Bovendien betekent het verplaatsen van de keuken van het terras naar binnen natuurlijk wel dat er meer mensen buiten kunnen zitten met mooi weer. En dat is toch eigenlijk waar het strand om draait.” Behalve de verbeteringen aan het paviljoen heeft Ludovici nog wel een paar zaken om naar uit te kijken voor de komende zomer. “Scheveningen krijgt de Volvo Ocean Race op bezoek.

 

Dat is echt een waanzinnig spektakel waar 18, 19 en 20 juni de bekendste Haagse artiesten als Di-rect en Anouk gaan optreden. Dat wordt heel erg bijzonder en een van de hoogtepunten van de Nederlandse zomer. En daarnaast hebben we natuurlijk veel zin om weer te gaan draaien en de gasten in een nieuwe en verbeterde omgeving te kunnen verwennen. We willen bijvoorbeeld het succes uitbouwen van ons ontbijtbuffet dat we iedere zon- en feestdag organiseren. Daar komen mensen echt uit Drenthe voor naar ons toe rijden om de dag aan het strand in stijl te beginnen. De menukaart blijft als vanouds betaalbaar voor iedereen, met een brede kaart en een focus op spartelverse vis en met de beste spareribs van het strand. Daar genieten we enorm van en de nieuwe aanpak van het paviljoen stelt ons in staat om nog beter te doen waar we nu al heel erg goed in zijn!”